Aantrekkelijke rente op uw Persoonlijke lening

Met de Persoonlijke lening voor huiseigenaren kunt u zonder problemen een hoger bedrag lenen. Uiteraard tegen een aantrekkelijke rente, zoals u van ons gewend bent. De persoonlijke lening heeft een korte looptijd in vergelijking met een hypotheek. U hoeft niet naar de notaris en er is geen taxatierapport nodig. U kunt aflossen zonder extra kosten. Een dergelijke lening kan bijvoorbeeld van pas komen bij het verbouwen en/of verbeteren van uw eigen woning. Bij Rofin helpen we u graag bij het in kaart brengen van uw financiële situatie. 

Uw "Huiseigenaar Persoonlijke Lening" bij Rofin

Bent u huiseigenaar dan kunt u bij ons terecht voor het aanvragen van de "Huiseigenaar Persoonlijke Lening". Wij staan het hele traject voor u klaar, vanaf het beslissingsproces tot de afhandeling. Samen met u bekijken we welke vorm van financiering het beste bij uw situatie past.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak belt u met (050) 501 55 75. Ook kunt u direct een offerte aanvragen, dit is geheel vrijblijvend. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken. 

Direct offerte aanvragen

Contactgegevens

Bezoekadres
Exportweg 4
9301 ZV Roden

Postadres
Postbus 194
9300 AD Roden

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in zodat u ons zelf niet hoeft te bellen. Wij bellen u terug wanneer het u uit komt.

Bel mij terug

Direct contact

Telefoon 050 501 55 75

E-mailadres info@rofin.nl