Financieringsmogelijkheden voor plastische chirurgie

Plastische chirurgie is een investering in u zelf. Graag willen we u goed begeleiden bij het kiezen van de juiste financieringsvorm om uw plastische chirurgie mogelijk te maken. 

Welke financieringsvormen zijn geschikt om plastische chirurgie te financieren?

Over de financieringsvormen adviseren we u goed bij Rofin. Er zijn twee financieringsvormen waarvan u gebruik kunt maken bij een financiering voor plastische chirurgie. U kunt kiezen tussen een persoonlijke lening en het doorlopend krediet

De persoonlijke lening is zeer geschikt voor het financieren van plastische chirurgie. Het werkt als volgt; U ontvangt eenmaal een bedrag op uw rekening. Hierbij is het van belang dat u inzichtelijk heeft wat de plastische ingreep gaat kosten en welk bedrag u graag tot uw beschikking wilt hebben. Bij het aflossen betaald u iedere maand een vast bedrag met hierbij een vaste rente en een vaste looptijd.
Het doorlopend krediet werkt iets anders dan een persoonlijke lening, maar kan ook goed ingezet worden als financieringsvorm voor plastische chirurgie. Bij het doorlopend krediet heeft u beschikking over een maximaal bedrag, maar u hoeft niet direct dit gehele bedrag op te nemen. U kunt dit gefaseerd doen. Deze financieringsvorm heeft een variabele rente maar dan met een vast maandbedrag.

Waarom Rofin?

Rofin is gespecialiseerd in het adviseren van mensen zoals u. We zoeken samen met u naar de juiste lening. Hierbij houden we rekening met uw wensen en mogelijkheden. Op deze manier komen we samen tot een juiste financiering van de plastische ingreep. Mogen wij van Rofin u helpen met het verwezenlijken van uw droom? Bel gerust over de financiering van uw plastische ingreep. 

Hoeveel kan ik lenen?

Wat is uw burgerlijke staat?

Stap 1 van 4

Inkomen & lasten

Stap 2 van 4

Woonsituatie

Stap 3 van 4

Resultaten

Stap 4 van 4

U kunt een maxium bedrag lenen van:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of vraag meer informatie op door te bellen met: 050 501 55 75.

De uitkomst is een indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Wilt u exact weten wat u kunt lenen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Contactgegevens

Bezoekadres
Exportweg 4
9301 ZV Roden

Postadres
Postbus 194
9300 AD Roden

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in zodat u ons zelf niet hoeft te bellen. Wij bellen u terug wanneer het u uit komt.

Bel mij terug

Direct contact

Telefoon 050 501 55 75

E-mailadres info@rofin.nl