Verduurzamen woning
Verduurzamen woning

Geld besparen op de energiekosten

Binnen nu en enkele jaren willen de meeste Nederlanders een of meer maatregelen treffen om de woning te verduurzamen. Het milieu en vooral besparing op energiekosten zijn daarvoor de voornaamste redenen. Een groot deel heeft echter nog geen idee hoeveel geld nodig is voor het treffen van deze maatregelen. Acht procent denkt aan investeringen ter grootte van meer dan € 10.000, 7% houdt het beperkt tot tussen de € 5.000 en € 10.000 en de rest denkt minder dan € 5.000 te besteden.

Voor de terugverdientijd van investeringen in energiebesparende voorzieningen geldt min of meer hetzelfde als voor de kosten. De meeste Nederlanders hebben hier geen idee van. Voor zonnepanelen heeft men wel een idee wat de terug verdien tijd is. Meer dan de helft denkt dat dit 10 tot 15 jaar is.

Mede door de terugverdien tijd is een Persoonlijke Lening van 10 jaar een ideale oplossing. Je betaald geen taxatie-, notaris- en afsluitkosten. Voor alle maatregelen met betrekking tot de eigenwoning geldt dat de rente gewoon aftrekbaar is van de belasting net als bij een hypotheek.

Ik wil mijn woning verduurzamen, maar hoe financier ik dit?

Voor deze vraag kun je het best contact opnemen met een financieel adviseur zoals Rofin financieringen. Wij nemen je een heel hoop gezoek uit handen. Wij gaan samen met je de voordeligste oplossing zoeken. Zodra we weten welk bedrag er gefinancierd moet worden kunnen we geheel vrijblijvend een offerte maken. Deze offerte sluit aan op je wensen en mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie (050) 501 55 75 of vraag direct een offerte aan.

Meer nieuws

Contactgegevens

Bezoekadres
Exportweg 4
9301 ZV Roden

Postadres
Postbus 194
9300 AD Roden

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in zodat u ons zelf niet hoeft te bellen. Wij bellen u terug wanneer het u uit komt.

Bel mij terug

Direct contact

Telefoon 050 501 55 75

E-mailadres info@rofin.nl