Hoe kan ik geld lenen voor een autofinanciering?

Om deze vraag te beantwoorden, moet je eerst weten waarvoor je de auto nodig hebt. Gebruik je deze voor je gezin of is het alleen om je boodschappen te doen. Daarnaast speelt de economische levensduur een rol. Dit is het aantal jaren waarin je de auto gaat gebruiken. De meeste mensen gebruiken een nieuwe auto 5 a 7 jaar. Het is dan handig dat de duur van de lening is afgestemd op deze jaren. Zo voorkom je dat je betaalt voor een auto die niet meer in je bezit is.

Om te kijken of de auto binnen het financiële plaatje past, gaan wij bij Rofin kijken wat je op jouw inkomen kunt lenen. Wij maken een overzicht van je inkomen en uitgaven (vaste lasten). Indien de auto binnen dit plaatje past kunnen wij een offerte voor je maken. Deze offerte is geheel vrijblijvend en kosten loos.

Indien je akkoord gaat met de offerte, stuur je deze getekend retour. Hierbij voeg je de gevraagde informatie, zoals loonstrook en kopie ID bewijs en bankoverzicht.

Wij maken dan de geld lening verder in orde en sturen dit naar de bank.

Nog een tip voor de aanschaf van de auto: Teken nooit een koopcontract voor dat de geld lening helemaal rond is en het geld op je bankrekening staat. 

Meer nieuws

Fors meer consumptief krediet verstrekt in 2016

VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland)

Contactgegevens

Bezoekadres
Exportweg 4
9301 ZV Roden

Postadres
Postbus 194
9300 AD Roden

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in zodat u ons zelf niet hoeft te bellen. Wij bellen u terug wanneer het u uit komt.

Bel mij terug

Direct contact

Telefoon 050 501 55 75

E-mailadres info@rofin.nl