Is een nieuwe hypotheek de oplossing?

De resterende hypotheekschuld kan worden omgezet in een consumptief krediet, in de vorm van een Persoonlijke lening. “Maar de schuld kan ook worden afgelost, of meegefinancierd worden in een nieuwe hypotheek”, wordt er door de grote banken verteld. 
“Voor een Persoonlijke lening moet wel een hogere rente worden neergeteld in vergelijking met de hypotheekrente". Dit klopt als u alleen naar de rente kijkt en niet naar het totale kostenplaatje.

Rente van Persoonlijke lening hoger?

De rente die moet worden betaald hangt sterk af van de hoogte van de nieuwe lening. Voor een Persoonlijke lening van bijvoorbeeld 2500 euro rekent Rabobank jaarlijks 13,9 procent; bij 50.000 euro is dat 8,4 procent. De maximale looptijd van een dergelijke lening is 60 maanden. Bij andere grote banken zal dit percentage niet veel verschillen.

Persoonlijke lening via Rofin.
Bij Rofin sluit u een Persoonlijk lening met een looptijd van 120 maand (10 jaar) tegen een lager tarief als waar de Rabobank of één van de andere banken mee rekent. De rente bij een Persoonlijke lening is onder de fiscale regels van 2013 gewoon verrekenbaar met uw belasting aangifte. Wilt u niet voor 30 jaar uw oude restschuld blijven betalen met een hypotheek, kiest u dan voor een Persoonlijke lening via Rofin. In uw situatie kan dit al een besparing opleveren van enkele duizenden euro’s!

Meer nieuws

Contactgegevens

Bezoekadres
Exportweg 4
9301 ZV Roden

Postadres
Postbus 194
9300 AD Roden

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 09:00 tot 17:30 uur

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in zodat u ons zelf niet hoeft te bellen. Wij bellen u terug wanneer het u uit komt.

Bel mij terug

Direct contact

Telefoon 050 501 55 75

E-mailadres info@rofin.nl